Autohjælp uden abonnement

Døgn Dæk Autoservice tilbyder autohjælp uden abonnement på Sjælland og øerne. Har du behov for akut hjælp til dækskifte, batteriskifte, eller andre reparationer, så ring til os på +45 22 62 59 59.

Vi er fremme inden for en time i hovedstadsområdet, og kan klare et dækskifte på ca. 10 minutter.

Vi tilbyder autohjælp uden abonnement til både personbiler, lastbiler, traktorer, gummiged, truck, med mere. 

Vi modtager kontanter, Dankort og MobilePay.

uden abonnement - hele døgnet

At bilen pludselig svigter på vejen, er en ubehagelig situation, der kan ske for enhver. Uanset om du er på vej til arbejde, på en weekendtur eller på vej hjem midt om natten, så kan du regne med Døgn Dæk Autoservice. Vi står klar til at hjælpe dig med autohjælp uden abonnement døgnet rundt, året rundt.

Blå service bil på asfaltvej ude og skifte hjul på grå SUV bil

Alt indenfor mobil autohjælp

Vores mobile servicevogne er udstyret til at klare de mest almindelige reparationer – og lidt mere til. Der er således ingen grund til at bringe din bil til os; vi kommer til din lokation. Skulle det ske, at vi støder på et problem som vores mobile autohjælp ikke kan klare, sørger vi naturligvis for transport til vores et af vores værksteder. Herunder kan du læse mere om vores mest almindelige service inden for autohjælp uden abonnement.

Fladt/punkteret dæk - hurtigt dækskifte

Et fladt eller punkteret dæk er en af de mest almindelige nødsituationer. Med vores autohjælp uden abonnement behøver du ikke at bekymre dig. Vores mekanikere kommer til dig, og udfører hurtigt og effektivt et dækskifte. Vi sørger også for montering af fælge.

Dækreparationer - spar penge

Det er ikke altid nødvendigt at udskifte hele dækket, når du har en punktering. Dækreparationer er ofte en fin løsning, der kan spare dig for penge. Vores mekanikere sørger for at du kommer tilbage på vejen sikkert og uden bekymringer.

Batteriskift

Når din bil pludselig ikke starter på grund af afladt eller defekt batteri, så kan vores autoservice hjælpe. Vi har et stort udvalg af batterier på lager til alle mærker og køretøjer. Vi sørger for at finde den korrekte batteritype til din bil og udfører batteri skiftet på stedet.

Tanktømning - forkert brændstof på bilen

Skulle det ske at du har fået forkert brændstof på bilen, kan vi også hjælpe med det. I de fleste tilfælde vil du kunne køre videre når tanken er tømt og rigtigt brændstof er tilført – vær opmærksom på at prisen for tømning af tank ikke inkluderer påfyldning af korrekt brændstof.

Diverse autoreparationer

Vi står også klar til at hjælpe med diverse småreparationer på stedet, hvis du f.eks. opdager, at dine bremser er defekte, eller hvis du har brug for en udskiftning af pærer. Du er velkommen til at kontakte os for at høre, om det er en reparation, vi kan være behjælpelig med.

lastbiler - vejhjælp til store køretøjer

Vores autohjælp uden abonnement er ikke kun for personbiler. Vi kan også levere vejhjælp til lastbiler, gummigeder, traktorer og andre store køretøjer. Vores mekanikere er meget erfarne inden for dette felt, så du kan være sikker på at vores reparationer er forsvarlige.

særligt tilbud til taxaer

lapning, hele døgnet: 800DKK eks. moms

Gælder kun i hovedstadsområdet

autohjælp uden abonnement - priser

Vores priser for autohjælp uden abonnement varierer afhængigt af tidspunktet på døgnet. Service om natten har naturligvis større omkostninger end indenfor almindelig åbningstid. Vi giver dig den nødvendige hjælp, når du har brug for det, uden dyre årlige abonnementer. Se vores priser her.

HUSK – hjælpen er kun et opkald væk – Ring på +45 22 62 59 59

Bliv opdateret
Find os på Facebook

Du har også mulighed for at finde Døgn Dæk Autoservice på Facebook!

Her kan du læse mere om vores hverdag inden for alle slags akutte opgaver og breakdown service. Du kan se billeder fra vores arbejdsopgaver samt holde dig opdateret om diverse aktuelle informationer og nyheder.

Du er meget velkommen til at følge med på vores Facebook-side og kontakte os, hvis du har brug for akut hjælp!