Lapning af bildæk på stedet

Døgn Dæk Autoservice tilbyder lapning af bildæk på stedet på Sjælland og øerne. Få ting kan være så frustrerende som et fladt dæk, men hjælpen er ikke langt væk: Vi er fremme inden for 1 time i hovedstadsområdet og klarer lapning af dæk eller dækskifte inden for 10 minutter.

***særligt tilbud til taxaer! - lapning, hele døgnet 800 DKK eks. moms***

Gælder kun hovedstadsområdet.

Hurtigt og mobil lapning - uden abonnement

vi tager kontant, dankort og mobilepay

Når du står med en punktering, er der ingen grund til at stresse, også selvom du ikke har abonnement på autohjælp. Døgn Dæk Autoservice er kun et telefonopkald væk, og du betaler kun for de reparationer vi udfører. Udover lapning af bildæk på stedet, kan vores mobile servicevogn også sørge for andre af de mest almindelige akutte reparationer, såsom batteriskift eller udskiftning af bremsekabel. Se vores priser på reparationer.

Vi hjælper dig døgnet rundt med autohjælp uden abonnement. Ring 22 62 59 59

Lapning på stedet eller dækskifte?

Når vores mekanikere ankommer til din lokation, vil de vurdere omfanget af skaden og hvorvidt det er muligt at lappe dit dæk eller om du skal til et af vores værksteder.

Ofte vil lapning på stedet være en mulighed, og det er også den billigste løsning, men der kan være tilfælde, hvor der er behov for dækskifte, eller måske endda hjulskifte. 

Uanset hvad der måtte være tilfældet, har vi det fornødne udstyr til at hjælpe dig videre med det samme. Vi kan naturligvis også sørge for montering af fælge.

lapning af bildæk på stedet

Døgn dæk autoservice - derfor

Abonnementsfri autohjælp: Vi hjælper bilister på Sjælland og øerne, uden at de behøver et abonnement på autohjælp. 

Hurtig hjælp: Vi er fremme indenfor 1 time i hovedstadsområdet og kan foretage lapning af bildæk på stedet på under 10 minutter. 

Hjælp hele døgnet: Vi er klar til at hjælpe døgnet rundt, også i weekenden. 

Alle køretøjer: Vi hjælper både almindelige personbiler, lastbiler, og entreprenør fartøjer som gummiged, traktor og truck.

Alle reparationer: Vores mobile servicevogn kan klare det mest almindelige. Skulle det blive nødvendigt, kan vi sørge for transport til et af vores autoværksteder.

få hjælp til punktering

Lad ikke et fladt dæk sænke farten for dig. Med vores lapning af bildæk på stedet er du hurtigt videre – til konkurrencedygtige priser. Ring på +45 22 62 59 59, så er hjælpen snart på vej.

Døgn Dæk Autoservice is ready to help you – day and night 24/7 at your location. This is what we do for a living. Call +45 22 62 59 59 and help is on the way. We accept cash, VISA and MobilePay.

Bliv opdateret
Find os på Facebook

Du har også mulighed for at finde Døgn Dæk Autoservice på Facebook!

Her kan du læse mere om vores hverdag inden for alle slags akutte opgaver og breakdown service. Du kan se billeder fra vores arbejdsopgaver samt holde dig opdateret om diverse aktuelle informationer og nyheder.

Du er meget velkommen til at følge med på vores Facebook-side og kontakte os, hvis du har brug for akut hjælp!