Mobil servicevogn

Med vores udekørende servicevogne kommer vi hurtigt og nemt ud til akut vejhjælp uden abonnement døgnet rundt.

Mobil servicevogn

Breakdown service

Udekørende servicevogne

I vores mobile servicevogne har vi alt det, der skal bruges til at klare den enkelte opgave! Vi har tre servicevogne tilgængelige, hvor den ene primært er til at lave det tunge arbejde med køretøjer såsom lastbiler, og de to andre vogne kan lave lidt af det hele indenfor akut vejhjælp. 

Vi sørger for at være hurtigt og nemt hos kunden døgnet rundt 365 dage om året. I Hovedstadsområdet kan vi f.eks. være hos kunden inden for en time, og inden for dækopgaver er vores gennemsnitlige arbejdstid ca. 10 minutter – så er kunden hurtigt videre! Skal vi også hjælpe dig godt kørende igen, er du velkommen til at ringe til os for akut bilreparation.

Breakdown service

Døgn Dæk Autoservice er Danmarks bedste og mest pålidelige breakdown service! Vi betjener både private kunder og virksomheder inden for alle slags mærker og typer af køretøjer. Vi har udekørende servicevogne, der kan lave alt inden for breakdown service, og vi klarer altid opgaverne på stedet.

Med 20 års erfaring inden for auto- og dækbranchen kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle typer opgaver – primært ude i byen, men også på værkstedet. Ønsker du at møde os på værkstedet, foregår dette kun efter aftale.

Blå varevogn på asfaltsvej for at servicere en gul Aarsleff gravemaskine
Bliv opdateret
Find os på Facebook

Du har også mulighed for at finde Døgn Dæk Autoservice på Facebook!

Her kan du læse mere om vores hverdag inden for alle slags opgaver indenfor akut bilreparation og breakdown service. Du kan se billeder fra vores arbejdsopgaver samt holde dig opdateret om diverse aktuelle informationer og nyheder.

Du er meget velkommen til at følge med på vores Facebook-side og kontakte os, hvis du har brug for akut hjælp!