Vejhjælp til erhverv

Hos Auto Døgn Dækservice står vi klar til at hjælpe alle typer virksomheder med vejhjælp til erhverv.
Med vores akutte vejhjælp sikrer vi, at du kommer hurtigt videre – hvad end du oplever et punkteret dæk, batteriskifte eller andre reparationer – alle reparationer klares på 10 minutter. 

Kontakt os for erhvervsvejhjælp – uanset om det drejer sig om lastbiler, varevogne, traktorer, taxaer og meget mere, og vi modtager både kontanter, Dankort og MobilePay.

HUSK – hjælpen er kun et opkald væk.

HURTIGT OG EFFEKTIVT
vejhjælp til erhvervskunder

Vi forstår, at tid er penge – derfor vil du med vores vejhjælp til erhverv altid være godt kørende. Om bilen er brudt sammen eller taxaen ikke vil starte om natten, rykker vi ud til dig med vores mobile servicevogne, så du kommer hurtigt videre. Hos Døgn Dækservice står vi klar til at hjælpe alle typer erhvervskøretøjer på hele Sjælland. Med vejhjælp til erhverv uden abonnement hjælper vi alle, så dine køretøjer altid er i drift, og du kan fokusere på din forretning uden bekymringer.
Ring til os på
+45 22 62 59 59 for akut vejhjælp til erhverv.

Kom hurtigt videre med dækskifte

Et fladt eller punkteret dæk er en af de mest almindelige nødsituationer for erhvervskøretøjer. Med vores vejhjælp behøver din virksomhed ikke at bekymre sig. Vores erfarne mekanikere kommer til jer med vores servicevogne og udfører hurtigt og effektivt et dækskifte eller lapning af dækket på stedet. Vi sørger også for professionel montering af fælge, så jeres køretøjer hurtigt kan komme tilbage i drift og minimere nedetid.

Dækreparationer - spar penge

Det er ikke altid nødvendigt at udskifte hele dækket ved en punktering. Dækreparationer kan ofte være en økonomisk fordelagtig løsning. Vores mekanikere sørger for, at dine køretøjer kommer tilbage på vejen sikkert og uden bekymringer, så din virksomhed kan fortsætte driften uforstyrret.

Batteriskift på stedet

Når jeres erhvervskøretøj pludselig ikke starter på grund af et afladt eller defekt batteri, kan vores vejhjælp til erhverv træde til. Vi har et stort udvalg af batterier på lager til alle mærker og køretøjer. Vores mekanikere sørger for at finde den korrekte batteritype og udfører batteriskiftet på stedet, så jeres køretøj hurtigt kan komme tilbage i drift.

Tanktømning - forkert brændstof på bilen

Hvis det skulle ske, at din bil har fået fyldt forkert brændstof på, kan vores vejhjælp til erhverv også hjælpe. I de fleste tilfælde vil køretøjet kunne køre videre, når tanken er tømt og korrekt brændstof er tilført. Bemærk, at prisen for tømning af tanken ikke inkluderer påfyldning af det korrekte brændstof.

Diverse autoreparationer

Med vores breakdown service står vi også klar til at hjælpe med diverse småreparationer på stedet. Hvis du for eksempel opdager, at dine bremser er defekte, eller hvis du har brug for en udskiftning af pærer, kan vi hjælpe. Du er velkommen til at kontakte os for at høre, om vi kan udføre den nødvendige reparation.

lastbiler - vejhjælp til store køretøjer

Vores vejhjælp til erhverv omfatter store køretøjer som lastbiler, gummigeder, traktorer og andre specialkøretøjer. Uanset hvilket køretøj din virksomhed benytter, kan vores erfarne mekanikere hjælpe. Med mange års erfaring inden for reparation og vedligeholdelse af store køretøjer, kan du være sikker på, at vores reparationer er både forsvarlige og effektive, hvilket sikrer minimal nedetid og maksimal driftssikkerhed for din virksomhed.

VEJHJÆLP TIL TAXAER​

Hos Døgn Dæk Autoservice er vi specialiseret i at yde vejhjælp til taxaer, så du kommer hurtigt videre til din kunde. Uanset om bilen er brudt sammen, ikke vil starte, eller der er tale om en anden form for teknisk problem, er vores servicevogne klar til at rykke ud og hjælpe, så din taxa hurtigt kan komme tilbage på vejen og fortsætte med at betjene dine kunder.

lapning, hele døgnet: 800DKK eks. moms

Gælder kun i hovedstadsområdet

Kontat os for vejhjælp til erhverv

Har du spørgsmål eller akut brug for vejhjælp? Uanset hvad tilfældet er, står vi klar til at hjælpe dig med dine erhvervskøretøjer og eventuelle spørgsmål. Vi rykker ud med vejhjælp til erhverv døgnet rundt, alle ugens dage. Alt du skal gøre er at kontakte os direkte på tlf. +45 22 62 59 59 så sikrer vi, at du kommer hurtigt videre og kan fokusere på din forretning.

Bliv opdateret
Find os på Facebook

Du har også mulighed for at finde Døgn Dæk Autoservice på Facebook!

Her kan du læse mere om vores hverdag inden for alle slags akutte opgaver og breakdown service. Du kan se billeder fra vores arbejdsopgaver samt holde dig opdateret om diverse aktuelle informationer og nyheder.

Du er meget velkommen til at følge med på vores Facebook-side og kontakte os, hvis du har brug for akut hjælp!