Kort om os

Døgn Dæk Autoservice står klar til at hjælpe dig dag, aften, nat og weekend 365 dage 24/7.

Danmarks bedste og mest pålidelige breakdown service

24/7 - året rundt

Døgn Dæk Autoservice betjener både private kunder og virksomheder inden for alle mærker og typer af køretøjer.

Vi sælger og monterer dæk og fælge, og vi kan klare alt inden for mekanisk arbejde på værkstedet. Vi har udekørende servicevogne, der kan lave alt inden for breakdown service, hvor vi altid klarer opgaverne på stedet.

Døgn Dæk Autoservice åbnede i Vallensbæk i 2010. Med 20 års erfaring inden for auto- og dækbranchen kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle typer opgaver – både på værkstedet og ude i byen, men primært det sidstnævnte.

Døgn Dæk Autoservice er et lille værksted. Vi har ingen tung administration eller stor personaleudskiftning. Dette kommer vores kunder til gode gennem en tæt dialog, et godt kendskab til den enkelte bil, et fornuftigt prisleje samt en høj kvalitet i alt vores arbejde.

Vi er altid opdateret med nyeste viden samt teknologi, og hos os finder du altid en professionel mekaniker og dækmand, som kan rådgive dig.

Vi er eksperter på området, og en god, personlig service er i højsædet hos os – vi samler nemlig på tilfredse kunder. Hvis vores service ikke lever op til dine forventninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at hjælpe dig døgnet rundt – vi har nemlig døgnåbent efter aftale. Ring 22 62 59 59

Blå service bil på jordvej ude og skifte hjul gul minilæsser

Breakdown service

Døgn Dæk Autoservice står klar til at hjælpe dig dag, aften, nat og weekend 365 dage 24/7. Vi står klar til at hjælpe med akutte opgaver ved biler, lastbiler, gummigeder, traktorer m.m. – alt, der primært har med dæk til biler at gøre.

Vi kan bl.a. hjælpe med lapninger, dækskifte på diverse biler, lastbiler, gummigeder og traktorer, tanktømninger og andre småreparationer såsom at skifte et dæk eller fikse en bremse. Du kan ringe til os døgnet rundt, og i hele Hovedstadsområdet er vi hos kunden inden for en time – og du er i gennemsnittet klar til at køre videre inden for 10 minutter!

Ring for hjælp

Døgn Dæk Autoservice står klar til at køre ud for at hjælpe dig – døgnet rundt. Det er også det, vi primært lever af. Ønsker du at møde os på værkstedet, foregår dette kun efter aftale.

Døgn Dæk Autoservice is ready to help you – day and night 24/7 at your location. This is what we do for a living. If you want to meet us at the garage, you have to make an appointment beforehand.

Bliv opdateret
Find os på Facebook

Du har også mulighed for at finde Døgn Dæk Autoservice på Facebook!

Her kan du læse mere om vores hverdag inden for alle slags akutte opgaver og breakdown service. Du kan se billeder fra vores arbejdsopgaver samt holde dig opdateret om diverse aktuelle informationer og nyheder.

Du er meget velkommen til at følge med på vores Facebook-side og kontakte os, hvis du har brug for akut hjælp!