Services

Nedenfor kan du læse mere om de services, som Døgn Dæk Autoservice kan hjælpe dig med.

Hjælp døgnet rundt!

Døgnåbent efter aftale

Ring til os døgnet rundt

Døgn Dæk Autoservice står klar til at hjælpe dig dag, aften, nat og weekend 365 dage 24/7 med autohjælp uden abonnement. Vi hjælper med akutte problemer ved biler, lastbiler, gummigeder, traktorer m.m. – alt, der primært har med dæk til biler at gøre. 

Vi kan bl.a. hjælpe med lapninger, dækskifte på diverse biler, lastbiler, gummigeder og traktorer, tanktømninger og andre småreparationer såsom at skifte et dæk eller fikse en bremse. Du kan ringe til os døgnet rundt, og i hele Hovedstadsområdet er vi hos kunden inden for en time – og du er i gennemsnittet klar til at køre videre inden for 10 minutter!

Er uheldet ude? Kontakt os på tlf. 22 62 59 59 – døgnet rundt. 

Breakdown service

Døgn Dæk Autoservice er Danmarks bedste og mest pålidelige breakdown service! Vi betjener både private kunder og virksomheder inden for alle slags mærker og typer af køretøjer. Vi har udekørende servicevogne, der kan lave alt inden for breakdown service, og vi klarer altid opgaverne på stedet. 

Med 20 års erfaring inden for auto- og dækbranchen kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle typer opgaver – primært ude i byen, men også på værkstedet. Ønsker du at møde os på værkstedet, foregår dette kun efter aftale

Blå service bil på asfaltvej ude og skifte hjul på grå SUV bil

Punkteringer

Er din bil punkteret? Så står vi klar til at hjælpe med at skifte dækket. Punkteringer er en af de mest almindelige skadesårsager hele året og sker oftest ved, at man kører hen over skarpe genstande, der ligger på vejbanen, såsom søm eller glasskår. 

Dækreparationer

Det er ikke altid, at hele dækket behøver at blive skiftet – somme tider er en dækreparation nok! Vi har mange års erfaring med dækreparationer, som vi altid udfører hurtigt og nemt på stedet, og vi sørger altid for at holde os inden for alle regler og vilkår inden for lapning af dæk

Batteriskift

Står du og har brug for et batteriskift på din bil, kan vi også hjælpe dig med netop dette. Vi har et stort udvalg af batterier på lager til alle slags mærker og køretøjer, og vi sørger for at finde den korrekte batteritype til netop din bil, så den får sikker og pålidelig strømforsyning.

Tanktømning

Har du fået fyldt forkert brændstof på bilen? Det er noget, der kan ske for alle, når man har tankerne et andet sted. Med tanktømning fra Døgn Dæk Autoservice er hjælpen kun ét opkald væk, og vi kommer hurtigt og tømmer dit køretøj for det forkerte påfyldte brændstof på stedet.

Autotransport

Vi tilbyder autotransport til både private og erhverv, hvor vi sørger for at bringe dit køretøj sikkert fra A til B. Ligesom ved resten af vores services kan du ringe akut døgnet rundt, hvis du har brug for god og pålidelig transport.

Diverse autoreparationer

Vi står også klar til at hjælpe med diverse småreparationer på stedet, hvis du f.eks. opdager, at dine bremser er defekte, eller hvis du har brug for en udskiftning af pærer. Du er velkommen til at kontakte os for at høre, om det er en reparation, vi kan være behjælpelig med.

Bliv opdateret
Find os på Facebook

Du har også mulighed for at finde Døgn Dæk Autoservice på Facebook!

Her kan du læse mere om vores hverdag inden for alle slags akutte opgaver og breakdown service. Du kan se billeder fra vores arbejdsopgaver samt holde dig opdateret om diverse aktuelle informationer og nyheder.

Du er meget velkommen til at følge med på vores Facebook-side og kontakte os, hvis du har brug for akut hjælp!